Wat is numerologie? - NumerologieBerekenen.nl

Mensen en nummers zijn onlosmakelijk verbonden. Zie je al je hele leven lang hetzelfde cijfer of dezelfde cijferreeks? Of voel je je aangetrokken tot bepaalde getallen? Dan is het leuk om je eens te verdiepen in numerologie. Je leest hier wat numerologie is!

Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt. Numerologie gaat om de energie van getallen, zoals bijvoorbeeld de som van je geboortedatum.

Je werkt met de getallen 1 tot en met 9, en met meestergetallen 11, 22 en 33.

Eigen numerologie uitlezen

Ik kwam in 2017 in aanraking met numerologie. Ik wilde meer over mezelf te weten komen ging op onderzoek uit. Dat wat ik ontdek is een feestje van herkenning. Mijn levensgetal is 1, mijn zielenkleur rood. Ik ben vastberaden, optimistisch en ik toon initiatief. Rood is de kleur van ambitie. Right in the bullseye, my dear. M’n ouders hebben goed gemikt op de dag dat ik geboren werd. Alles past bij mij. Of moest het al zo zijn?

Bereken hier jouw numerologie met de Numerologie Calculator!